X
X

دستگاه خراطی

فیلتر
گزینه‌های خرید

4 آیتم ها

در هر صفحه
تنظیم بصورت صعودی
    • دستگاه خراطی 400 وات شپخ مدل 5902306901 - DM1100T
      ‎12,900,000 تومان
      • دستگاه خراطی 550 وات 600 میلی متری شپخ مدل 5902305901 - DM600VARIO
        ‎7,700,000 تومان
      • دستگاه خراطی 400 وات 1000 میلی متری شپخ مدل 5902303901 - DM1000T
      • ماشین خراطی COSEN CNC مدل L623AX
        اعلام قیمت و موجودی

      4 آیتم ها

      در هر صفحه
      تنظیم بصورت صعودی

      دستگاه خراطی شپخ


      دستگاه خراطی

      دستگاه خراطی یکی از ابزارآلات صنعتی در زمینه نجاری و کار با چوب است که از آن برای برش و تراش انواع چوب استفاده می‌شود. از این دستگاه می‌توان در ساخت وسایلی مثل مبلمان و پایه‌های آن، میزهای غذاخوری، صندلی‌ها و آباژورها استفاده کرد. به کمک دستگاه خراطی می‌‌توان قطعه چوب‌‌ها را در شکل و اندازه‌های مختلفی طراحی و تزئین کرده و با آن یک اثر هنری خلق کرد. به طور کلی دستگاه خراطی سه بعدی از یک بدنه‌ی فلزی، یک موتور الکتریکی قدرتمند که یک شفت به آن متصل شده است، پولی (فولی) متصل به شفت و یک مرغک تشکیل شده است. هنگام خرید دستگاه خراطی حتما باید به کیفیت اجزای تشکیل دهنده توجه لازم را داشته باشید.

      انواع دستگاه خراطی

      دستگاه خراطی را بر اساس چگونگی کارکرد می‌توان به دو دسته‌ی تک سرعته و چند سرعته تقسیم کرد. در مدل تک سرعته وجود یک تسمه روی فولی پله‌ای باعث تغییر سرعت دستگاه می‌شود و فولی‌ها یکی روی محور اصلی و دیگری روی محور نیش به صورت موازی و معکوس در لنگه قرار گرفته است. در دستگاه‌های چند سرعته، تغییر سرعت به وسیله یک کلید انجام می‌شود و به همین علت دستگاه سرعت‌های مختلفی دارد. مجموعه این موارد در تعیین قیمت دستگاه خراطی اتوماتیک تاثیر قابل توجهی دارند. دستگاه‌های خراطی در انواع مختلفی وجود دارند که هر کدام برای کاربردهای خاصی طراحی شده‌اند:

      • دستگاه خراطی افقی: رایج‌ترین نوع که برای اکثر عملیات‌های خراطی استاندارد استفاده می‌شود.
      • دستگاه خراطی عمودی: برای قطعات بزرگ و سنگین مناسب است و امکان دسترسی بهتر به قطعه کار را فراهم می‌کند.
      • دستگاه خراطی CNC: مجهز به سیستم کنترل کامپیوتری برای دقت بالا و قابلیت تولید انبوه.
      • دستگاه خراطی تراشکاری: برای ایجاد رزوه و پیچ‌های دقیق استفاده می‌شود.
      • دستگاه خراطی چندمحوره: قابلیت حرکت در چندین محور را دارد و برای تولید قطعات پیچیده استفاده می‌شود.
      • هر یک از این انواع دستگاه‌های خراطی ویژگی‌های منحصر به فردی دارند که آنها را برای کاربردهای خاص در صنایع مختلف مناسب می‌سازد.

      بهترین برندهای دستگاه خراطی

      در عرصه خراطی چوب، برندهای برتر با ارائه نوآوری‌های فنی و کیفیت ساخت بالا خودنمایی می‌کنند. این تولیدکنندگان پیشرو با تمرکز بر طراحی ارگونومیک، سیستم‌های کنترل دقیق و موتورهای قدرتمند، استانداردهای جدیدی در صنعت تعیین می‌کنند. ویژگی‌های منحصر به فردی چون سیستم‌های چاک تعویض سریع، قابلیت تنظیم سرعت پیشرفته و ساختارهای ضد لرزش، این برندها را از رقبا متمایز می‌سازد. دستگاه خراطی وسیله‌ای است که هر کسب‌ و کاری که با صنایع مرتبط با چوب کار دارد به آن نیاز خواهد داشت. به همین دلیل شرکت‌های بسیاری، با هدف افزایش میزان فروش دستگاه خراطی در بازار، در حال تولید انواع مختلف آن هستند. از مهم‌ ترین این شرکت‌ها می‌توان به شپخ و رونیا اشاره نمود.

      خرید دستگاه خراطی

      فرآیند خرید دستگاه خراطی چوب مستلزم ارزیابی دقیق نیازها و شناخت عمیق از ویژگی‌های فنی است. توان موتور، عامل کلیدی در تعیین قابلیت دستگاه برای کار با چوب‌های سخت و پروژه‌های بزرگ است. فاصله بین مراکز، تعیین‌کننده حداکثر طول قطعه کار، باید متناسب با اهداف پروژه‌های آتی انتخاب شود. سیستم کنترل سرعت متغیر، امکان کار با انواع مختلف چوب و ایجاد جلوه‌های متنوع را فراهم می‌کند. ساختار مستحکم و وزن مناسب برای کاهش لرزش و افزایش دقت ضروری است. فروشگاه اینترنتی سازوکار به صورت تخصصی مجموعه‌ای از بهترین محصولات و ماشین آلات پرتابل را گردآوری کرده است. کارشناسان فروش سازوکار تلاش میکنند که تمامی قیمت‌ها به صورت رقابتی باشند.

      قیمت دستگاه خراطی

      قیمت دستگاه خراطی به نوع برند انتخابی شما، کیفیت دستگاه، سایز انتخابی دستگاه خراطی و ... بستگی دارد. برای مثال قیمت دستگاه خراطی اتوماتیک و یا دستگاه خراطی پیشرفته با قیمت دستگاه خراطی معمولی متفاوت است. البته می‌توان تقسیم‌ بندی‌‌های دیگری برای تعیین قیمت دستگاه خراطی چوب بر اساس پایه یا سطح کاربری آن ارائه داد. قیمت‌گذاری دستگاه‌های خراطی چوب طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که منعکس‌کننده تنوع در کیفیت، قابلیت‌ها و گروه هدف است. دستگاه‌های مبتدی با قیمت‌های مقرون به صرفه، نقطه ورود مناسبی برای علاقه‌مندان تازه‌کار فراهم می‌کنند. مدل‌های میان‌رده با ترکیبی از قیمت معقول و ویژگی‌های پیشرفته، پاسخگوی نیازهای کاربران نیمه‌حرفه‌ای هستند. دستگاه‌های حرفه‌ای با قیمت‌های بالاتر، تکنولوژی‌های پیشرفته و دقت فوق‌العاده را ارائه می‌دهند که برای کارگاه‌های تخصصی ضروری است.

      مشاهده بیشتر