دستگاه سی ان سی

دستگاه سی ان سی
اتوماسیون کنترلشده کامپیوتری در فناوری تولید نقش بهسزایی دارد. در صنعت چوب نیز ماشینهای سی ان سی یا کنترل عددی کامپیوتری کاربرد گستردهای دارند. در این دستگاهها از کامپیوتر داخلی برای انجام تمام عملکردهای کنترلی در اجرای فرآیندهای ماشینکاری استفاده میشود. مراکز ماشینکاری پیچیده و یکپارچه سی ان سی مراحل مختلف ماشینکاری را روی قطعه کاری که با یک گیره محکم شده، اجرا میکنند. لایهبرداری، ارهکشی، فرزکاری، سوراخکاری، سنبادهزنی و چسباندن فرآیندهایی هستند که با کمک حرکات برنامهریزی شدهی ابزار روی چوب انجام میشوند. بخشهای کنترل معمولی دستگاهها مانند پدالهای دست و پا یا چرخهای دستی حذف میشوند و به جای آنها حرکات کنترلی با کیبورد کامپیوتر یا کلیک ماوس انجام میشود. فعالیتها و عملکردها نیز با مانیتور نظارت میشود. به طور کلی ماشینهای سی ان سی چوب از چهار بخش تشکیل میشوند. این بخشها عبارتند از قاب ماشین، فیکسچر خلاء با محفظهی مکش، بستر و واحد ماشینکاری.
فناوری سی ان سی ارتباط نزدیکی با بخش طراحی- مهندسی دارد و میتوان از نرمافزار CAD برای ارائه و اجرای مستقیم برنامهها برای دستگاههای سی ان سی استفاده کرد. ماشینهای سی ان سی بهخاطر کاربردهای متنوع در عملیات فرآوری چوب و در صنعت و کارگاههای کوچک با اقبال خوبی مواجه شدهاند. شرکتهای زیادی برای تامین تقاضای بازار و بهدلیل فشار هزینهها در حال ارتقا به ماشینهای سی ان سی هستند. دستگاههای سی ان سی بیشتر در مواقعی کاربرد دارند که گونههای مختلف چوبی و در ترکیب با مواد دیگر نظیر پلاستیک یا فلزات غیر آهنی ماشینکاری میشوند. این دستگاهها چوب ماسیو یا فرآوردههای آن از قبیل تخته لایه، نئوپان یا پانلهای ام دی اف را بهصورت اتوماتیک و در مجموعههای تولید، ارهکشی، ماشینکاری یا سنبادهزنی میکنند. بهاینترتیب از دستگاههای سی ان سی در ساخت اجزای ساختمانی نظیر درها، پنجرهها و غیره، فرآوری چوب ماسیوِ مورد استفاده در مبلمان و طراحی داخلی و نیز ماشینکاری پانلها استفاده میشود. همچنین کاربرد ماشین آلات نجاری فرآوری چوب سی ان سی نتایج اقتصادی و بسیار رضایتبخشی برای تولید سازهای موسیقی دارد.
انواع دستگاه سی ان سی
دستگاههای سی ان سی انواع مختلفی دارند. در این زمینه میتوان به دستگاههای سی ان سی برش سنگ، چوب، فلز، چرم، پارچه، ماشینهای سی ان سی حکاکی و منبتکاری و ... اشاره کرد. ماشین سی ان سی کاربردهای مختلفی در صنعت چب دارد. از این دستگاهها برای تراشهبرداری و حفر سوراخهای استوانهای در قطعه کار یا به طور کلیتر، برای ایجاد یا عریضکردن سوراخ استفاده میشود.
از دستگاههای فرز سی ان سی برای برادهبرداری از فلزات و تراشهبرداری از چوب یا پلاستیک استفاده میشود. حرکت برش مستلزم حذف تراشهها بوده و با چرخش ابزار برش نسبت به قطعه کار انجام میشود. قطعه کار نیز با گیره در موقعیت ثابتی در کف دستگاه فیکس میشود. با توجه به نوع طرح، حرکات تغذیه در محور X، Y و Z و نیز در محورهای ترکیبی یا در امتداد محور چرخش مربوطه انجام میشود. از دستگاههای اره سی ان سی نیز برای برش قطعات کار، میلهها و مواد پروفیل به طول آنها، برش دهانه پانلها و نیز برش شیارها و شکافها استفاده میشود. در این حالت، ابزار با چند نوک حرکت برش و تغذیه را انجام میدهد. از ماشین سنباده سی ان سی برای حذف مواد از لایههای سطحی محصول با سرعتهای بالا استفاده میشود. مکانیزم کار نیز بهصورت تماس منقطع بین قطعه کار و دانهبندی سنباده است. از دستگاههای سی ان سی برای چسباندن لبهها با فناوری لیزر نیز استفاده میشود.
برترین برندهای دستگاه سی ان سی
انواع مدلهای دستگاههای سی ان سی با مشخصات مختلفی همچون وزن و ابعاد دستگاه، سیستم حرکتی محورهای X، Y و Z، قدرت موتور، توان موتور وکیوم، حداکثر سرعت چرخش اسپیندل و ... توسط برندهای مختلف تولید شده و به بازار عرضه میشوند. قیمت دستگاه سی ان سی در برندها و مدلهای مختلف متفاوت است. برندهایی مانند وودوایز، مس، بیسه، کی دی تی، یونیتک، اوکوما و ... این دستگاه پرکاربرد را تولید میکنند.
خرید آنلاین دستگاه سی ان سی
با توجه به نیاز روزافزون به دستگاههای سی ان سی، وجود این دستگاهها در واحدهای تولیدی صنعت چوب ضروری است. برای خرید و فروش دستگاه سی ان سی به صورت حضوری یا با کمک سرچ اینترنتی و آنلاین و در فروشگاههای معتبر مجازی برند و مدل مورد نظر خود را انتخاب کنید. در فروشگاه اینترنتی سازوکار انواع دستگاه سی ان سی با برندها و قیمتهای متنوع و متناسب با نیاز بازار موجود هستند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر، مشخصات فنی دستگاه، نوع برند، کاربرد مورد نظر و استعلام قیمت از مشاوره تخصصی کارشناسان فروش بهره گرفته و دستگاه سی ان سی مناسب را برای واحد تولیدیتان خریداری کنید.