مکانیزم
مکانیزم آلباتور
مکانیزم
ریل ها از گذشته در صنعت کابینت و کم دسازی نقش مهمی داشتند. کشوها و کابینت های با درب های شیشه ای ریلی نمونه هایی از کاربرد ریل در این زمینه به شمار می روند. امروزه انواع مدلهای جدید کابینت، کمدهای لباس ، تی وی روم و ... با درب های ریلی رایج شده است. درب های ریلی فقط مختص به کابینت و کمدها نیستند و درب های ریلی ساختمانی نیز در طراحی های متنوع و جدید به بازار عرضه شده اند.
مزایای درب های ریلی
نحوه عملکرد راحت تر درب های ریلی یکی از دلایل محبوبیت این نوع از ریل ها است. درب های ریلی راحت تر باز و بسته می شوند و به نیروی کمتری برای باز و بسته کردن آنها نیاز است.
از لحاظ ارگونومیک با فیزیک بدن انسان بهتر هماهنگ می شوند. همچنین استفاده کمتر از فضا یکی دیگر از ویژگی های مثبت از درب های ریلی است؛ درب های ریلی فضایی را حین باز و بسته کردن اشغال نمی کنند. اهمیت این موضوع برای کمد و کابینت های بزرگ بیشتر مشخص می شود.
طراحی جدید و مدرن این درب ها بسیاری از افراد را به خود جذب می کند. امکان اجرای خلاقیت و طرح های جدید با وجود درب های ریلی بیشتر است و می توان با آن فضاهای جالب ایجاد کرد.
انواع مکانیزم درب های ریلی
مکانیزم تاپ لاین
مکانیزم تاپ لاین از پرکاربرد ترین انواع درب ریلی به شمار می رود. این مکانیزم برای کمد یا کابینت هایی با تعداد درب دلخواه (یک تا حداکثر چهار درب) قابل اجرا است که نوع دو درب آن بیشتر معمول است.
در این مکانیزم هر درب بر روی ریل جداگانه مربوط خود حرکت می کند. به همین دلیل درب ها حتی در حالت بسته بودن هم سطح یک دیگر قرار نمی گیرند و به نوعی یک مکانیزم روکار محسوب می شود.
مکانیزم این لاین
نوع دیگر از مکانیزم ریلی، مکانیزم این لاین است که تنها برای کمد و کابینت های با دو درب استفاده شده و میزان تحمل وزن آن (وزن درب) نسبت به تاپ لاین کمتر است. در ساخت این مکانیزم از یک شاخه ریل (بالا و پایین درب) استفاده می شود و هر دو درب بر روی همین ریل حرکت می کنند.
در حالت بسته هر دو درب همسطح یکدیگر قرار گرفته و یک مکانیزم توکار را ایجاد می کنند. برای باز کردن یکی از درها باز شده و جلوی درب دیگری حرکت می کند.
عملکرد این مکانیزم شبیه در ون یا اتوبوس می باشد به همین جهت به آن مکانیزم اتوبوسی هم می گویند. به دلیل توکار بودن این مکانیزم و مخفی بودن ریل، این مکانیزم از زیبایی بیشتری برخوردار می باشد.
مکانیزم وینگ لاین
مکانیزم وینگ لاین به صورت درب های تاشو هستند و به درب های آکاردئونی هم معروف هستند. در این مکانیزم دو درب داریم که موقع باز شدن، تاشده و جمع می شوند. این نوع درب آزادی عمل بیشتری نسبت به تاپ لاین و این لاین دارد و دسترسی به همه ی فضای کمد امکان پذیر است. این نوع مکانیزم برای درب های ساختمانی نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
مکانیزم کشویی Pocket door برای کابینت ها ترکیبی از لولا و ریل به شمار می رود به این صورت که درب ابتدا بوسیله لولا شبیه به دربهای معمولی باز شده و سپس با ریل داخل بدنه می شود و فضایی را اشغال نمی کند. این مکانیزم برای جای لوازمی چون قهوه ساز در آشپزخانه یا تلویزیون در اتاق نشیمن می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.
مکانیزم کشویی
مکانیزم کشوی برای درب های ساختمانی این مکانیزم ساده تر بوده و درب در حین باز شدن داخل محفظه ی تعبیه شده در دیوار می شود. در حقیقت درب بعد از این که به طور کامل باز شد، مخفی می شود.
مکانیزم آویز
مکانیزم آویز wall hang این مکانیزم معمولاً برای درب های ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد و برای طرفداران سبک های کلاسیک و مدرن طرح های متناسب با آنها را دارا می باشد.
در این مکانیزم درب روی یک شاخه ی ریل که بالای قاب درب نصب شده حرکت می کند و ریل و لوازم مربوط به آن کاملا در معرض دید می باشد. درب هایی که با مکانیزم wall hang نصب می شوند به دربهای آویز ریلی هم معروف می باشد.
خرید مکانیزم
فروشگاه اینترنتی سازوکار به صورت تخصصی مجموعه ای از انواع مکانیزم را گردآوری کرده است. این ابزار آلات با بهترین قیمت و کیفیت موجود در بازار برای شما موجود است.
قیمت مکانیزم
عوامل متعددی ماند انتخاب کیفیت و برند بر روی قیمت مکانیزم تاثیرگذار است
مشاهده بیشتر