X
X

دریل چکشی

فیلتر
گزینه‌های خرید

27 آیتم

صفحه
در هر صفحه
تنظیم بصورت صعودی
  1. دریل چکشی بوش مدل GSB 13 RE
    امتیاز:
    100%
  2. دريل ضربه ای 1100 وات بوش مدل GSB 24-2
    امتیاز:
    80%

27 آیتم

صفحه
در هر صفحه
تنظیم بصورت صعودی

دریل چکشی بوش


دریل چکشی

دریل چکشی یکی از ابزارهای پرکاربرد در صنعت می باشد و تقریبا در اکثر کارگاه ها و سایت های صنعتی می توان انواع و اقسام آن را مشاهده کرد. ما در این بخش قصد داریم تا درمورد دریل چکشی بطور کامل توضیحاتی را دهیم تا در هنگام خرید این محصول اظلاعات کامل و دقیقی را داشته باشید . 

معرفی دریل چکشی

دریل چکشی نوعی وسیله خاص برای سوراخ کردن سطوح سخت با ضخامت بیشتر همچون مصالح ساختمانی می باشد که عمل سوراخ کاری خود را به صورت چرخش مته و همراه با ضربه زدن های پیاپی بصورت عمودی بر روی سطح مصالح ایجاد می کند و اصولا از قابلیت ضربه زدن خودکار نیز برخوردار است.

اینگونه از دریل ها معمولا به غیر از دسته عقبی خود از یک دسته در قسمت جلو برخوردار هستند تا کاربران بتوانند با سهولت بیشتری از آن ها استفاده کنند.

انواع دریل چکشی

دریل های چکشی هم همانند دیگر دریل ها از ۲ نوع شارژی (بدون سیم) و برقی (با سیم) برخوردار هستند که به شرح زیر می باشند:

دریل چکشی برقی

این مدل از دریل ها با اتصال مستقیم به برق شهری کار می کنند. اصولا از وزن کمتری نسبت به دریل های شارژی برخوردار هستند و می توان از آن ها در مدت زمان طولانی تری استفاده کرد و به دلیل قدرت بیشتر موتور آن ها، سوراخ کاری‌های دقیق و ظریفی را بر روی سطوح بزرگ و ضخیم انجام داد.

دریل چکشی شارژی

این نوع از دریل ها بصورت بی سیم و با استفاده از یک باتری شارژی که معمولا از نوع لیتیوم-یونی است، کار می کنند. می توان از آن ها در هر شرایط مکانی و زمانی بدون نیاز به منبع برق شهری استفاده کرد.

در مدل های شارژی همواره بایستی به نوع باتری و مدت زمان شارژ شدن کامل آن نیز توجه داشته باشید. ناگفته نماند وزن این نوع از دریل ها به نسبت مدل های مشابه و با سیم کمی بیشتر است و به لحاظ قدرتی نیز تنها اندکی اختلاف میان توان این دو مدل احساس می شود.

راهنمای خرید دریل چکشی

ما در این بخش بطور کامل مواردی که برای خرید این محصول باید در نطر بگیرید اشاره کرده ایم تا با رعایت این موارد بهترین انتخاب را داشته باشید : 

انتخاب نوع

نخستین نکته ای که باید به هنگام خرید دریل چکشی به آن توجه کنید، انتخاب نوع برقی (با سیم) و یا شارژی (بی سیم) این نوع از محصولات مخصوص سوراخ کاری می باشد. در قسمت قبل ما به معرفی این مدل ها از دریل های چکشی پرداخته ایم و حال این شما هستید که باید متناسب با بودجه و نیازتان اقدام به خرید یک نوع از آن ها نمایید.

قدرت موتور

همانند دیگر ابزارهای الکتریکی، توجه به قدرت موتور امری بدیهی در پروسه انتخاب و خرید دریل چکشی بحساب می آید. بدیهی است که هر چه قدرت موتور ابزار مورد نظر شما بیشتر باشد، شما می توانید کارهای بزرگ و بیشتری را با آن انجام دهید اما خوب از طرفی این نکته را هم فراموش نکنید که گاهی خرید دریل چکشی گران قیمت با قدرتی فوق العاده برای ایجاد تنها چند سوراخ ساده بر روی سطوح چوبی و یا پلاستیکی تنها سبب هدر دادن منابع مالی شما خواهد شد.

سه نظام

 نکته مهم بعدی در خرید دریل چکشی مناسب و باکیفیت توجه به سه نظام به کار رفته در ساخت آن است. بی تردید سه نظام مهمترین بخش یک دریل است که هم سبب انتقال نیرو توسط موتور به مته می شود و هم مته را به درستی نگه می دارد. سه نظام ها بطور کلی در دو مدل آچارخور و خودکار هستند که اگر شما به دنبال تسریع در روند انجام کارهای صنعتی خود هستید، بهتر است به سراغ خرید دریلی بروید که از سه نظام های خودکار برخوردار هستند.

قابلیت تنظیم گشتاور

 گشتاور در حقیقت همان نیروی چرخشی در دریل است که البته در نوع دریل های چکشی در کنار چرخش خود دارای نرخ ضربه زنی نیز می باشد و عمدتا از قابلیت تنظیم و کنترل شدت نیز برخوردار است؛ مثلا برای ایجاد سوراخ و کنده کاری بر روی مصالح سخت باید میزان گشتاور دریل مصرفی شما بالا و برای ایجاد سوراخ بر روی چوب های نرم و یا سطوح پلاستیکی از دریلی با میزان گشتاور پایین استفاده نمود.

سرعت

نکته مهم دیگری که باید در هنگام انتخاب و خرید دریل چکشی به آن توجه کنید، سرعت چرخش مته توسط موتور دریل است که همیشه برحسب دور بر دقیقه (RPM) اندازه گیری می شود و در برخی از مدل ها نیز دارای قابلیت تنظیم اندازه جهت ایجاد یک کنده کاری و یا سوراخ کاری تمیز متناسب با میزان سختی و ضخامت سطح کار شما می باشد.

طراحی مناسب

از دیگر فاکتورهای اساسی که باید به آن توجه کنید، داشتن طراحی مناسبِ دریل مدنظرتان است تا هم بتوانید به راحتی آن را در دست بگیرید و هم با دقت بیشتری از آن استفاده نمایید و دچار خستگی با توجه به انجام عمل ضربه زنی از سوی دریل های چکشی در دراز مدت نشوید.

برترین برند‌های دریل چکشی

با توجه به انواع متفاوت دریل و کاربردهای گوناگون این ابزار اولین نکته برای خرید دریل چکشی توجه و شناخت انواع آن است. تمام دریل‌های موجود در سازوکار از کیفیت قابل توجهی برخوردار هستند و دارای مناسب ترین قیمت‌اند.

قیمت دریل چکشی با توجه به برندهای موجود و میزان کارایی متفاوت است. از میان شناخته شده ترین برندها که در زمینه طراحی و تولید انواع ابزارآلات برقی و شارژی فعالیت دارند می توان به این موارد اشاره کرد: دریل بوش (Bosch) و دریل کرون (Crown).

انواع دریل ها: دریل ساده ، دریل مگنتی ، دریل شارژی ، دریل رونیکس ، دریل بوش

تفاوت دریل معمولی و دریل چکشی چیست ؟

برای تفهیم تفاوت بین دریل ساده و دریل چکشی برایتان مثالی می‌زنیم؛ فرض کنید که می‌خواهید میخی را درون دیوار وارد کنید، برا انجام این کار می‌توان نیروی ثابتی را بی وقفه به سر میخ وارد کرد یا اینکه نیرویی را چکش وار و به دفعات مکرر به سر میخ وارد نمود.

علاوه بر این، تفاوت‌هایی نیز در مورد استفاده از این دو ابزار وجود دارد. دریل چکشی علاوه بر قابلیت سوراخ کاری با قطر و عمق بیشتر، در سوراخ کاری بتن و مصالح ساختمانی کاربرد بیشتری دارد، همچنین قابلیت پیچ کاری، به خصوص پیچ‌ های خودکار و چوب را هم داراست. 

با وجود اینکه قابلیت دریل چکشی در سوراخ کاری بالاتر است اما دریل معمولی به دلیل سرعت بالاتر و همچنین تمرکز نیرو برای سوراخ کاری‌های دقیق‌تر و کیفیت سطوح بالاتر، گزینه مناسب‌ تری است.پ

قیمت دریل چکشی

قیمت دریل چکشی با توجه به موارد مختلفی تعیین می شود که ما سعی کردیم در این مطلب به معرفی مهمترین این موارد برایتان بپردازیم و حال این شما هستید که باید به دنبال خرید دریل چکشی متناسب با نوع نیاز و همچنین میزان بودجه خود باشید.

خرید اینترنتی دریل چکشی

فروشگاه اینترنتی سازوکار به صورت تخصصی، مجموعه ای از انواع دریل را گردآوری کرده است. برای خرید آنلاین دریل چکشی می‌توانید پیش از سفارش، جدول مشخصات و نقد و بررسی کالاها را مطالعه کنید تا محصول دقیق و درستی داشته باشید.

دریل چکشی که زیر مجموعه ابزارآلات برقی و شارژی است را می توانید با بهترین قیمت و کیفیت موجود در بازار در فروشگاه اینترنتی سازوکار سفارش دهید.

مشاهده بیشتر