X
X

دریل ستونی

13 آیتم

صفحه
در هر صفحه
تنظیم بصورت صعودی

13 آیتم

صفحه
در هر صفحه
تنظیم بصورت صعودی

دریل ستونی

در صنعت نجاری از ابزارآلات و دستگاه‌های گوناگونی برای کار روی چوب استفاده می‌شود. دریل ستونی دستگاهی برقی است که برای ایجاد سوراخ در چوب، فلز یا پلاستیک مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دریل‌ها برای ایجاد سوراخ‌کاری‌های متوالی و دقیق کاربرد دارند. همانطور که در دریل‌های معمولی عملیات سوراخ کاری با دریل صورت می‌گیرد، سوراخ کاری با دریل‌ ستونی نیز توسط مته‌های مخصوص که روی دریل نصب می‌شوند، انجام می‌گردد.

بر خلاف دریل‌های دستی، دریل‌های ستونی باید به صورت ثابت روی میز یا سطح صاف زمین قرار می‌گیرند. اگر فقط برای تعمیرات کوچک منزل و بعضی اوقات پروژه های نجاری به یک ابزار حفاری نیاز دارید، این ابزار مناسب کار شما نیست؛ اما اگر می‌خواهید در کار با چوب یا فلز سوراخ کاری‌‎های سریع و یکنواخت را ایجاد نمایید، یک دریل ستونی برای ایجاد سوراخ‌های دقیق بسیار مناسب است.

انواع دریل ستونی

دریل‌های ستونی انواع مختلفی ندارند و اکثر این دستگاه‌ها به صورت مشابه با یکدیگر برای انجام عملیات سوراخ کاری مورد استفاده قرار می‌گیرند. مهمترین تفاوت‌هایی که می‌توانند دریل‌های ستونی را با یکدیگر متمایز کنند، عبارتند از:

  • قدرت دستگاه
  • وزن
  • نوع و سایز سه نظام
  • بازه سرعت گردش آزاد مته
  • حداکثر عمق سوراخ کاری
  • قابلیت‌های جانبی دستگاه

ویژگی دریل ستونی

به بخش بالایی دریل ستونی کله‌ گی گفته می‌شود که محل قرار گیری تسمه و فلکه نیز است. فلکه‌های به کار رفته در این ابزار، بر روی الکتروموتور و محور دستگاه نصب و به وسیله تسمه‌ای به هم متصل هستند. کار تسمه انتقال حرکت از الکترو موتور به محور محرک ماشین است.

در این دستگاه بخشی به نام جعبه تسمه وجود دارد که با جابجا کردن محل تسمه، می‌توان سرعت و گشتاور چرخش را تغییر داد. جنس پایه و بدنه معمولا از چدن است. پایه به کف کارگاه بسته می‌شود. در ضمن با استفاده از شیارهای پایه می‌توان قطعه کار را بر روی آن‌ها سوار کرد. همچنین در این پایه شیارهایی تعبیه شده که می‌توانید قطعه کار را روی آن قرار دهید.

میزهای دریل‌های ستونی به دو صورت ثابت و چرخشی طراحی شده‌اند و روی ستون نصب می‌شوند و می‌توان کار را روی آن‌ها بست. برای کار با این دستگاه نیازی به تکان دادن دست نیست و این کار با استفاده از اهرمی که برای آن طراحی شده است، انجام می‌شود.

لازم به ذکر است در دریل ستونی قسمتی وجود دارد که به آن عمق سنج گفته می شود و از آن برای ایجاد سوراخ‌هایی با عمق مشخص استفاده می‌گردد. برای این کار، قبل از شروع به انجام سوراخ کاری، می‌بایست مته را به وسیله اهرم پایین آورده و با سطح کار مماس نموده و سپس عمق را مشخص کرد.این دستگاه دارای قسمتی به نام به اسپیندل می باشد که سه نظام بر روی آن بسته می‌شود و می توان انواع مته ها را برای سوراخکاری آهن و چوب و… روی آن نصب نمود.

برترین برند‌های دریل ستونی

با توجه به انواع متفاوت دریل و کاربردهای گوناگون این ابزار اولین نکته برای خرید دریل ستونی دستی توجه و شناخت انوع آن است، همچنین قیمت دریل ستونی در انواع مختلف با توجه به کارایی هر کدام مشخص می‌شود. تمام دریل‌های موجود در سازوکار از کیفیت قابل توجهی برخوردار هستند و قیمتی مناسب دارند. از میان شناخته شده ترین برندها که در زمینه طراحی و تولید انواع ابزارآلات برقی و شارژی فعالیت دارند، برخی از برندها مانند شپخ، بوش، محک، فمی و رونیکس به عنوان بهترین برندهای دریل ستونی شناخته می‌شوند.

انواع دریل: دریل ساده ، دریل شارژی ، دریل بوش ، دریل مگنتی

خرید اینترنتی دریل ستونی

برای خرید آنلاین دریل ستونی، فروشگاه اینترنتی سازوکار مرجعی مناسب و قابل اعتماد است. در سازوکار لیستی متنوع از انواع دریل ستونی و با بهترین برندها موجود است که شما می‌توانید با بررسی دقیق هریک از آن‌ها، گزینه‌ی مورد نظر خود را انتخاب نمایید. به این صورت که برای خرید این محصول شما می‌توانید پیش از سفارش جدول مشخصات و نقد و بررسی کالاها را مطالعه کنید تا انتخابی دقیق و مناسب داشته باشید.

قیمت دریل ستونی

قیمت انواع دریل‌های ستونی با یکدیگر متفاوت است زیرا این دریل‌ها در قدرت موتور، نوع و سایز سه نظام، عمق سوراخ کاری، سرعت گردش تیغه و برند با یکدیگر تفاوت دارند. برای اطلاع از قیمت دقیق دریل ستونی می‌توانید با کارشناسان فروش سازوکار ارتباط بگیرید تا به صورت رایگان از مشاوره‌های تخصصی نیز بهره‌مند شوید.

کاربرد دریل ستونی

دریل‌های ستونی بسیار قدرتمند هستند و از نظر ظاهر و قدرت با دریل‌های معمولی متفاوت‌اند. برای کار با یک دریل ستونی تنها کافی است آن را روی میز یا زمین به صورت عمودی قرار داده و سپس به جریان برق مستقیم وصل کنید. علت نامگذاری این دریل‌ها، وجود یک ستون ثابت روی بدنه دریل است. با قرار دادن قطعه کار روی میز دریل و محکم کردن آن با گیره در جای خود، ایمنی بیشتری برای کاربر فراهم می‌شود. سپس عملیات سوراخ کاری انجام می‌شود. این دریل‌ها دارای سه نظام هستند و شما می‌توانید مطابق با نظر خود، مته‌ها را با سایزهای مختلف روی سه نظام نصب نمایید. سرعت و دقت بالا از مهمترین عواملی هستند که موجب محبوبیت دریل‌های ستونی نزد نجاران شده‌اند.

نکات ایمنی هنگام کار با دریل ستونی

هنگام کار با دریل‌های ستونی حتما از دستکش و عینک ایمنی استفاده نمایید. با دقت مراقب انگشتان خود باشید و هنگام جابه‌جایی یا قرار دادن قطعه کار روی میز دریل، از خاموش بودن دستگاه اطمینان حاصل نمایید. هرگز قطعه کار را با دست خود نگه ندارید و برای نگه داشتن آن از گیره استفاده کنید.

مشاهده بیشتر