X
X

چسب ساختمانی

مشبک لیست

8 آیتم ها

در هر صفحه
تنظیم بصورت صعودی
  1. فوم درزگیر پی یو فوم سیستا مدل Pu Foam
    اعلام قیمت و موجودی
  2. ملات آب بندی سرزیت مدل CR 166
    اعلام قیمت و موجودی
  3. چسب کاشی پودری سرزیت مدل CM 17
    اعلام قیمت و موجودی
  4. چسب کاشی خمیری سرزیت مدل CM 125
    اعلام قیمت و موجودی
  5. چسب کاغذ دیواری متیلان مدل Wall Paper Adhesive
    اعلام قیمت و موجودی
  6. چسب کاشی پودری سرزیت مدل CM 22
    اعلام قیمت و موجودی
  7. چسب کاشی پودری سرزیت مدل CM 9
    اعلام قیمت و موجودی
  8. پودر بندکشی سرزیت مدل CE 33 SUPER
    اعلام قیمت و موجودی
مشبک لیست

8 آیتم ها

در هر صفحه
تنظیم بصورت صعودی

چسب ساختمانی

چسب ماده‌ای غیر فلزی است که برای ایجاد اتصال بین دو جسم از آن استفاده می‌شود. با توجه به کاربرد روزافزون مصالح جدید ساختمانی، روش‌های جدید ساخت‌و‌ساز و افزایش محدودیت‌های زمانی، استفاده از چسب ساختمانی برای اتصالات سازه‌ای و غیر سازه‌ای اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. این چسب‌ها دامنه کاربرد وسیعی دارند و در اتصالات ساده تخته لت چوبی، گچی یا تخته‌های عایق و اتصالات مصالحِ نما، تقویت سازه و ... استفاده می‌شوند. چسب‌های ساختمانی الاستیک در مقایسه با اتصال‌دهنده‌های مکانیکی پیوندهای قوی‌تری را ایجاد می‌کنند. بزرگترین مزیت چسب‌های الاستیک نسبت به اتصال‌دهنده‌های مکانیکی سنتی مانند پیچ و میخ این است که با کاربرد این چسب‌ها ناحیه تثبیت گسترده‌تر شده و در نتیجه، بار یا تنش ورودی به سطح به‌صورت یکنواخت‌تر و همسان‌تری توزیع می‌شود. تنها عیب این چسب‌ها عمق نفوذ کم آنها در مقایسه با بست‌های مکانیکی مانند پیچ است و بنابراین برای ایجاد یک اتصال بادوام و قدرتمند باید علاوه‌بر چسبندگی خوب چسب به استحکام سطحی مناسب قطعات چسب‌خورده نیز توجه کنید. در مجموع، استفاده از چسب‌های ساختمانی موجب اتصال سریع‌تر، ایمن‌تر و بادوام‌تر می‌شود.

چسب‌های ساختمانی چسب‌هایی چندمنظوره هستند و برای اتصال دیوارهای خشک، کاشی، قالب‌ها و مصالح ساختمانی به دیوارها، سقف‌ها و کفپوش از آنها استفاده می‌شود. معمولا از این چسب‌ها به صورت لوله‌هایی عرضه می‌شوند که برای استفاده در تفنگ درزگیر مناسب هستند. البته چسب‌های ساختمانی به‌صورت خمیری، پودری و کاغذی نیز توسط برندهای مختلف تولید می‌شوند. از مواد شیمیایی متنوعی برای تولید چسب‌های ساختمانی استفاده می‌شود. ترکیبات متداول در ساخت این چسب‌ها شامل خاک رس، سیمان، رزین اکریلیک، مونومرهای پلی‌یورتان، لاستیک استایرن- بوتادین، هگزان و سایر حلال‌های غیرقطبی و همچنین آغازگرهای مختلف و افزودنی‌های کاربردی هستند. استاندارد ASTM C557 برای اتصال تخته‌های دیواری گچی به قاب‌های چوبی الزاماتی را برای چسب‌های ساختمانی مورد استفاده در صنعت ساختمان‌سازی مشخص می‌کند.

انواع چسب ساختمانی

چسب‌ها موادی هستند که منشا طبیعی و مصنوعی دارند. چسب‌های ساختمانی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و انواع مختلفی دارند. هرکدام از آنها نیز برای کاربرد خاصی مناسب هستند. چسب‌های پلی‌مری، مصنوعی بوده و اتصالات قوی و پایداری را ایجاد می‌کنند. از این چسب‌ها در صنایع مختلفی نظیر خودروسازی، هوافضا، هوانوردی، ساخت‌وساز، الکترونیک و برق استفاده می‌شود. چسب‌های پلی‌مری با توجه به ساختار مولکولی خود به دو دسته ترموپلاستیک و ترموست تقسیم‌بندی می‌شوند. بسیاری از چسب‌های پلی‌مری در آب پراکنده شده و برای اتصال کفپوش‌های چوبی ماسیو و مهندسی‌شده و نیز برای چسباندن کاشی و سرامیک مناسب هستند. چسب‌های هات ملت یا چسب‌های حرارتی HMA ترموپلاستیک بوده و برای استفاده در تفنگ چسب طراحی شده‌اند. می‌توان از این چسب‌ها به‌روش غوطه‌وری یا پاشش نیز استفاده کرد. چسب‌های اکریلیک کاربرد گسترده‌ای در صنعت ساختمان‌سازی دارند و برای اتصال انواع مصالح ساختمانی از آنها استفاده می‌شود.

چسب‌های رزین قابلیت اتصال فوق‌العاده‌ای دارند و به‌صورت پودری، اسپری، امولسیون و مایع تولید می‌شوند. از این چسب‌ها برای اتصال مواد مختلف نظیر چوب، پارچه، شیشه، چینی یا فلز استفاده می‌شود. با این وجود، رزین‌های اپوکسی نسبت به آب مقاوم نیستند و رطوبت به مرور زمان بر کیفیت و دوام این چسب‌ها تاثیر منفی می‌گذارد. چسب‌های فشاری با استفاده از لاستیک طبیعی، انواع خاصی از لاستیک‌های مصنوعی و پلی‌اکریلات‌ها فرمول‌بندی می‌شوند و برای چسباندن کاشی و سرامیک مورد استفاده قرار می‌گیرند. چسب‌های ساختمانی انواع دیگری نیز دارند و با فرمولاسیون‌ها و برندهای متنوعی در بازار عرضه می‌شوند.

برترین برندهای چسب ساختمانی

چسب‌های ساختمانی برای اتصال کاشی و سرامیک، کفپوش، کاغذ دیواری، درزگیری و بندکشی بین سازه‌ها و قطعات مختلف و به شکل، پودری، خمیری، مایع، لوله‌ای و غیره تولید می‌شوند. برندهایی نظیر سیستا، متیلان و سرزیت انواع چسب‌های ساختمانی را تولید می‌کنند. قیمت چسب ساختمانی با توجه به نوع چسب، کیفیت اتصال، برند و دامنه کاربرد آن متفاوت است.

خرید آنلاین چسب ساختمانی

چسب ساختمانی در انواع و دامنه کاربرد متنوع در برندهای مختلفی تولید شده و کاربرد آن در صنعت ساختمان‌سازی مدرن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. برای خرید چسب‌های ساختمانی با توجه به کاربرد مورد نظرتان ابتدا نوع چسب را انتخاب کرده و سپس با مطالعه مشخصات چسب و بودجه مورد نظر بهترین انتخاب را داشته باشید. برای خرید و فروش چسب ساختمانی می‌توانید با مراجعه حضوری یا به‌صورت آنلاین و در فروشگاه‌های معتبر مجازی اقدام کنید. در فروشگاه اینترنتی سازوکار انواع چسب‌های ساختمانی برای اتصال مواد و مصالح مختلف موجود است. جهت دریافت اطلاعات تکمیلی، مشخصات فنی و دقیق چسب، نوع برند، کاربرد مورد نظر و استعلام قیمت می‌توانید از مشاوره تخصصی کارشناسان فروش استفاده کرده و چسب ساختمانی مورد نظرتان را خریداری کنید.

مشاهده بیشتر